Valpar till salu

Pomskyvalpar

Valpar till salu i Sverige. Har du en Pomskyvalp du vill ha presenterad här så hör av dig till oss.

Vad är en Pomsky?

En Pomsky är en korsning mellan Siberisk Husky och dvärgspets (Pomeranian). Rasen har funnits sen 2012, men är fortfarande ovanlig i Sverige och för närvarande inte erkänd av SKK. Målet med rasen var att skapa en mindre Husky som var lättare att hantera och att ha t.ex. i lägenhet. Pomsky är en mycket intelligent ras som lätt lär sin nya trick och har lika lätt att lära sig strunta i dem. De är kärleksfulla och lojala, men också utmanande och busiga. En Pomsky passar bäst till den som har tidigare erfarenhet av hund.

Köpa en Pomsky?

En Pomsky är en rolig men krävande ras. Tänk noga igenom ditt val. Vi är mycket måna om att våra valpar hamnar hos bra familjer.

Våra Pomskies

Freya

Ålder: 2 år
Kön: Tik
Ögonfärg: Blå
Päls: Standard
Freya är en riktig kelgris som älskar människor och gärna gosar i soffan eller sover i sängen. Hon är glad och full av attityd.

Apollo

Ålder: 1 år
Kön: Hane
Ögonfärg: Blå
Päls: Ullig
Apollo är pratglad och berättar gärna vad han tycker eller välkomnar oss hem. Han är glad och busig och älskar att leka med andra hundar.

Valpkull Pokemon 2022-05-16

Valparna finns i Lund och är leveransklara i slutet av Juli. Beräknad vikt som vuxen hund 10-14 kg. Valparna är 3:e generations Pomsky.

Självklart skriver vi kontrakt och valparna levereras vaccinerade, avmaskade, kontrollerade av veterinär, chippade samt med EU-pass. Vi skickar också med ett startpaket med filt och leksak som luktar av mamman, mat, sele och koppel mm. Vi finns alltid tillgängliga för tips, råd och frågor i allmänhet då vi vill att våra valpar får ett så bra liv som möjligt.
Video på valparna 11 veckor gamla

Bulbasaur

Kön: Hane
Ögonfärg: Blå/brun
Päls: Ullig
Vår minsta hane. Han är lugn och gosig, tycker om att leka och busa med sina syskon. Lite blyg för nya upplevelser. Passar som familjehund.

Han har ett blått öga och ett brun/blått.
SÅLD

Snorlax

Kön: Tik
Ögonfärg: Ljusbruna
Päls: Standard
Vår största tik. Lugn och gosig. Hon är glad och nyfiken på världen. Passar som familjehund.
SÅLD

Arcanine

Kön: Tik
Ögonfärg: Brun
Päls: Standard/Ullig
Mycket lekful och nyfiken. Full av attityd precis som sin mamma. Hon är ett energiknippe som gillar att utmana sina syskon och sina föräldrar. Extremt intelligent och lätt att träna. Passar den som vill ha fart och fläkt och en hund att lära mycket.
SÅLD